LEKKER RIJDEN ZONDER ZORGEN:
AMTRA 4X4 ADVENTURE CONCEPT
 

Het bezit van een (oudere) Jaguar, Daimler,  Range Rover of Land Rover betekent ‘Lasten & Lusten’. Natuurlijk is het (off-road) rijden met een dergelijke auto een genoegen, vanwege de bijzondere rijeigenschappen, de stoere uitstraling en die bijzondere sfeer van Engelse auto’s.

Auto's van dit kaliber vragen om regelmatig onderhoud en ook reparaties zijn onvermijdelijk. Ook de vaste lasten zijn hoger. Daarom is het niet voor iedereen mogelijk om een dergelijke auto te rijden.  Bovendien is het in veel gevallen helemaal niet prettig om voor het dagelijks vervoer een zware terreinauto te bezitten. Veel meer zijn het auto’s om een bepaalde periode mee te rijden, bijvoorbeeld tijdens een lang weekend, tijdens een korte vacantie of voor specifieke ritten.

Op die gedachte is Amtra 4x4 Adventure Concept gebaseerd. Voor liefhebbers die af en toe gebruik willen maken van een semi-klassieke auto. Geen ‘gewone’ huurauto om kilometers mee te vreten, maar een oudere auto die met respect wordt bereden en waaraan rijplezier kan worden beleefd alsof het de eigen auto betreft.

Kosten

Het huren van een Jaguar, Daimler, Land Rover of Range Rover kost een fractie van het zelf aanschaffen en onderhouden ervan. Afhankelijk van het type auto, de huurperiode en de afgelegde afstand wordt een tarief vastgesteld. AMTRA 4x4 ADVENTURE CONCEPT  verhuurt haar voertuigen onder voorbehoud en volgens de eigen algemene voorwaarden die desgewenst worden toegezonden.

Begeleiding van groepen

Het is mogelijk om met meerdere auto’s een avontuurlijke tocht te maken waarbij Amtra 4x4 Adventure Concept voor een stuk technische begeleiding zorgt. Bestemming en duur van de tocht worden in overleg bepaald.

 

INFORMATIE